среда, 11. мај 2011.

Teška saobraćajna nesreća kod Knića

02. 05. 2011. 21:22h | Vestionline
Sedamnaestogodišnji M. C. iz Ðurisela kod Kragujevca izgubio je život u saobracajnoj nesreci koja se dogodila u Knicu, a u kojoj su povredeni vozac i dvojica putnika, saopštila je kragujevacka policija.

Do udesa je došlo kada je Igor B. (20) iz Ðurisela upravljajuci automobilom "zastava 101" sa 1,73 promila alkohola u krvi, izgubio kontrolu nad vozilom, sleteo sa kolovoza i prevrnuo se na krov.

U tom automibilu bili su M.C. koji je povredama podlegao u Klinickom centru u Kragujevcu gde su smešteni i Aleksandar S. (18) iz Golocola koji je zadobio teške povrede, kao i Srecko M. i vozac Igor B. koji su lakše povredeni.

Vozac Igor B. je, neposredno pre te nesrece, u centru Knica izazvao još jedan udes tako što je "zastavom 101" prilikom mimoilaženja pricinio materijalnu štetu na "reno meganu" i nije se zaustavio, vec nastavio vožnju prema Kragujevcu, navedeno je u saopštenju.

Policija navodi da ce Igor B. po izlasku iz bolnice biti lišen slobode i priveden istražnom sudiji zbog sumnje da je izvršio teško krivicno delo protiv bezbednosti javnog saobracaja.

Нема коментара:

Постави коментар