петак, 29. април 2011.

Leskovac: Izgorela trospratnica

25. 04. 2011. 11:51h izmena vesti 17:31h | Vestionline
Portparol Policijske uprave Leskovac Boban Zdravkovic rekao je da je policija uhapsila stanara R. D. zbog sumnje da je nepažnjom izazvao požar, u kome je rano u tom gradu jutros izgorela trospratna zgrada sa devet stanova. Zdravkovic nije mogao da otkrije druge detalje o uzroku požara. On je dodao da je u gašenju požara ucestvovalo cetrnaest vatrogasnih vozila.

U požaru, koji je izbio jutros oko 2 casa i 30 minuta, izgorela je trospratnica sa devet stanova u ulici Vlajkovoj 107 u Leskovcu.

U požaru je jedan dvadesetdvogodišnji mladic teže povredjen, zadobio je prelome ruke i noge kada je skocio sa drugog sprata, a dve osobe su lakše povredjene od ugljen monoksida, rekao je Zdravkovic.

Požar je izbio u takozvanom "azbestnom naselju". Vatrogasci su uspeli da sprece širenje vatre i na susednu zgrdau, napravljenu od istog, lako zapaljivog materijala.


Medjutim, stanovi u toj zgradi su natopljeni vodom pa nije moguce više u njima živeti.
Stanari iz obadve zgrade su smešteni u srednju Hemijsko-tehnološku školu, koja se nalazi preko puta ovih zgrada.


This post was made using the Auto Blogging Software from WebMagnates.org This line will not appear when posts are made after activating the software to full version.

Нема коментара:

Постави коментар