субота, 30. април 2011.

Pretio skokom, pa sišao s krova solitera

27. 04. 2011. 23:11h | Lj. Stojanovic - Vesti
Leskovcanin N. M. (30), koji je veceras pretio da ce skociti sa krova solitera od 17 spratova u centru Leskovca, pristao je da side s krova nakon pregovora sa policijom.

Policija nagovorila ostavljenog ljubavnika da side sa zgrade


Portparol Policijske uprave Leskovac Boban Zdravkovic rekao je JUGpressu veceras da je mladic, koji je pretio da ce skociti sa krova zgrade kod "Kraša" u centru Leskovca, odustao, posle razgovora sa specijalno obucenim policijskim službenicima.


Zdravkovic je dodao da je ova kriza trajala oko sat vremena ali da je srecno okoncana. Nešto oko 18,30 sati Nemanja M. star 30 godina, zapretio je da ce skociti sa 15 sprata zgrade u samom centru grada.

Posle skoro jednosatnog ubedivanja sa pregovarackim timom Policijske uprave Leskovca, on je odustao od svoje namere.


Nakon toga, on je uhapšen.

Prema recima ocevidaca povod za ovakav njegov postupak je raskid veze sa devojkom. Na licu mesta pored pripadnika policije bile su i jedinice vatrogasno-spasilacke brigade MUP-a, koje su u podnožju zgrade pripremile vazdušni jastuk za svaki slucaj, kao i Hitne pomoci.


Sa ove zgrade je pre nekoliko godina takodje jedan mladic pretio da ce
da skoci ali se sve završilo srecno i u tom slucaju.


This post was made using the Auto Blogging Software from WebMagnates.org This line will not appear when posts are made after activating the software to full version.

Нема коментара:

Постави коментар