уторак, 10. мај 2011.

Dao čistačici 1.500 evra da bi dobio penziju?

U nastavku sudenja u predmetu nelegalnih invalidskih penzija svedoci i okrivljeni danas su se medusobno optuživali da je jedan od svedoka dao 1.500 evra cistacici u Zdravstvenom centru da mu pomogne da dobije invalidsku penziju.

Svedok koji je platio 1.500 evra na kraju ostao bez penzije

Predsedavajuci Dragoslav Milanovic najpre je suocio svedokinju Slavicu Ivanovic sa okrivljenom Vericom Stankovic.

Svedokinja je poricala da je dala novac da bi dobila invaldisku penziju, dok je Verica Stankovic tvrdila da joj je svedokinja dala 1.500 evra da bi taj novac dala prvookrivljenoj Gorici Petkovic.

Svedok Radoslav Živkovic potvrdio je iskaz koji je ranije dao u istrazi da je optuženoj Svetlani Ivkovic, koja radi u Zdravstvenom centru kao cistacica, a koja mu je svastika, posle svih lekarskih pregleda, a na njeno insistiranje, dao 1.500 evra da mu pomogne da dobije invalidsku penziju.

Svetlana je na suocenju potvrdila da je uzela 1.500 evra i navela da ih je dala lekara Milošu Ivkovicu koji je umro dan pred podizanje optužnice.

Svedok penziju nije dobio, a novac od svastike nije tražio da mu vrati jer je "digao ruke". Dodao je da prvookrivljenu Goricu Petkovic ne poznaje.

Нема коментара:

Постави коментар