недеља, 1. мај 2011.

Pretio da će se zapaliti ispred Skupštine

Policija je sinoc privela muškarca, koji je došao iz Požarevca sa ženom i decom i pretio da ce zapaliti benzinom ispred Doma Narodne skupštine na Trgu Nikole Pašica u Beogradu.

Policija privela muškarca koji je pretio spaljivanjem


U MUP-u je receno da je ispred republickog parlamenta slobode lišena i u policijsku stanicu privedena jedna osoba, ali nisu otkrivali detalje.

Rec je o tridesetpetogodišnjem poljoprivredniku iz Požarevca, koji je pretio da ce se zapaliti zato što mu, kao i njegovoj porodici prete kriminalci iz tog grada.

Šestoclana porodica je sa sobom ponela dve litre benzina, cebad i kesu sa odecom.

Došli su pravo pred Skupštinu Srbije i službenicima obezbedenja "najavili" da ce da se spale. Vrlo brzo je stiglo desetak policajaca, a porodica je sela na travnjak ispred zgrade parlamenta.

"Prete mi da ce me ubiti, nisu hteli da me zaštite i ne osecam se sigurno", konfuzno je pricao Vladan Milosavljevic, nezaposleni poljoprivrednik, a nešto kasnije promenio plan: Ostavicu decu na sigurno pa se vracam da pocnem štrajk gladu.

Posle pedesetak minuta i razgovora sa policijom porodica se uputila u stanicu.

Nezvanicno se moglo cuti da je u pitanju navodno otkrivanje šverca nafte. Milovanovic je, kako je ispricao, prijavio lokalnim organima vlasti da se trguje naftom na crno ali mu oni nisu poverovali.


This post was made using the Auto Blogging Software from WebMagnates.org This line will not appear when posts are made after activating the software to full version.

Нема коментара:

Постави коментар